دولت بايد به اين سوال جدي جواب دهد که چگونه مي شود که اين شرکت هاي جاسوسي بدون هيچ مجوزي در داخل کشورمان به فعاليت ضد امنيتي مشغول باشند.
به گزارش
هفت چشمه به نقل از
راه دانا، گوگل نماينده رسمي سازمان سيا در ايران است؛ شايد اين جمله کمي غافلگير کننده و اغراق آميز به نظر آيد؛ اما قطعاً پس از ارائه دلايل اين صحبت در متن زير مي توان به راحتي به حقيقت اين موضوع پي برد
.
از سال 99 ميلادي که گوگل و قابليت جستجوي آن در ميان کاربران ايراني بصورت رسمي جايگاه خويش را يافت تا به اين روز که شرکت به اصطلاح سهامي عام (سهامي خاص موساد و سيا و ام آي 6) گوگل که وظيفه ذاتي آن جمع آوري و جاسوسي اطلاعات دولت ها و ملت ها به روش هاي مختلف و انحصاري است، حواشي متعددي در صفحه روزشمار در پيوند ناخجسته اين ماشين جاسوسي عظيم با کاربران ايراني به وقوع پيوسته که هر عقل سليمي را قطعاً به فکر فرو خواهد برد
.
تا بيش از 13 سال قبل اگر حتي متخصصين حوزه امنيت فضاي مجازي نيز با ادله کافي و عقلي گوگل را خطر بزرگي براي امنيت ملي کشورها و همچنين امنيت شخصي کاربران اينترنتي مي دانستند، مورد شماتت قرار مي گرفتند که باز هم توهم توطئه و باز هم دشمن پنداري تکنولوژيک و... رخ داده است.
امروز نه تنها متخصصين متعهد اين حوزه بلکه بسياري از کارشناسان خبره خارجي و حتي مديران ارشد سرويس هاي امنيتي و نيروهاي نظامي سايبري کشورهاي مختلف نيز به صراحت اذعان دارند که اين شرکت جاسوسي موفق ترين واحد عمليات سايبري سرويس هاي جاسوسي – تروريستي رژيم هاي نامشروع آمريکا و اشغالگر فلسطين جهت جمع آوري حداکثري اطلاعات و معلومات و پردازش آن در اينترنت است.
در واقع خطر گوگل از يک پهپاد مدل
MQ-9 جاسوسي مسلح و مجهز به موشکهاي معروف هوا به زمين
AGM-114 که بر روي هدف قفل کرده نيز بيشتر است و براي آن ادله مختلفي را نيز مي توان ارائه داد که از مهمترين آنها گستردگي و اشراف کامل شرکت گوگل بر روي اهداف متعدد در فاصله هاي مختلف است.
اريک اشميت صهيونيست، رئيس جاسوسخانه گوگل که در سال 88 و قبل از شروع فتنه آمريکايي – صهيونيستي، نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را ناقض حقوق اينترنتي دانسته و تهديد به مقابله به مثل کرده بود، خود به صراحت لب به اعتراف گشوده و بيان مي کندکه جوانان در آينده بخاطر فعاليت هاي خود در اينترنت و اطلاعات فراواني که ازين طريق تقديم به سرويس هاي جاسوسي کرده اند، به اجبار نام اصلي خود را نيز عوض خواهند کرد.
البته پر واضح است که شرکت جاسوسي گوگل که قرارداد رسمي با دستگاه هاي جاسوسي – تروريستي آمريکا و رژيم صهيونيستي و انگليس و ايادي آنان دارد هيچگاه از کاربراني که بي مزد و مواجب در خدمت آنان پازل اطلاعاتي اين غول جاسوسي را تکميل ميکنند نه تنها ناراحت و نگران نشده، بلکه بسيار خوشحال هم مي شود؛ اما متاسفانه چه در خارج از ايران و چه در داخل کاربران و برخي از مسئولين امر بدون در نظر قرار دادن اين امور بديهي صرفاً چنين توهم کرده اند که گوگل را تنها راه رسيدن به هدف خود دانسته و گويا گوگل حکم آب حيات را دارد که اگر نباشد زندگي ديگر با مرگ تفاوتي نخواهد داشت!!
هنوز چيزي از مصاحبه فرد فليتز مامور کارکشته آژانس امنيت ملي آمريکا!! با راشا تودي روسيه مبني بر اينکه فيسبوک و گوگل در جمع آوري اطلاعات قوي تر از سازمان عريض و طويل خود است، نگذشته بود که جوليان آسانژ بنيانگذار ويکي ليکس در يادداشتي که نيوزويک آمريکا آن را به چاپ رسانده، نقش گوگل را در اغتشاشات فتنه آمريکايي – صهيونيستي 88 ايران اسلامي نه تنها در حوزه فضاي مجازي بلکه در حوزه ميداني و خارج از اينترنت با تعابيري بسيار قابل تامل بيان نموده و گويا مديران ارشد گوگل به مانند يک افسر نظامي ارشد و متخصص شناسايي حتي خود را تا اين حد موظف به براندازي نظام مقدس اسلامي ميدانستند که خود را از پشت مانيتورهاي رصد خود به مرزهاي جغرافيايي!! ايران اسلامي برسانند و از آنجا هدايت عمليات هاي خود را دنبال نمايند.
گوگل و مسئولين آن که تحت مديريت، هدايت و کنترل سرويس هاي جاسوسي- تروريستي دولت هاي صهيونيستي فعاليت و بارها ادعا کرده اند که نه تنها ذائقه مخاطبين خود را مي شناسند و بدان پاسخ مي دهند بلکه براي آنان ذائقه تعريف کرده و آن را نيز تغيير خواهند داد، امروز به صراحت و شفافيت!! خود را بزرگترين سازمان جمع آوري و آرشيو اطلاعات ميدانند و اگرچه اسنودن ها، آسانژ ها و فليتر هايي باشند و يا نباشند که بخواهند هر از چندگاهي پشت پرده دولت جاسوسي گوگل را برملا کنند، هر عقل سالمي با توجه به حتي شواهد و قرائن آشکار مي تواند اين موضوع را که شرکت گوگل و همه ي نرم افزارهاي آن جز به وظايفي که از طرف مديران ارشد دستگاه هاي جاسوسي – تروريستي صهيونيست ها براي آن ترسيم نموده اند عمل نمي کند را تائيد نمايد.
مسئله اصلي در اين ميان بي خيالي و بي توجهي عجيب برخي از مسئولين کشورمان در اين زمينه است، بارها ديده شده است که قوه مجريه، قوه مقننه و کمسيون امنيت ملي نسبت به تجاوز به مرزهاي جغرافيايي و سرزميني نظام اسلامي براساس وظيفه خود گاهاً طرح هاي چند فوريتي را در دستورکار مجلس قرار مي دهند؛ اما مسئولين بايد جوابگوي سکوت بيش از 13 ساله خود در برابر متجاوزين به تمامي اطلاعات ملت و حکومت ايران اسلامي باشند که چرا قوانين جامع، مانع و مشخصي براي جلوگيري از تاراج و شبيخون گوگل و ابزارهاي مشابه آن در فضاي اينترنتي که ضربات امنيتي گسترده اي را به امنيت ملي نظام اسلامي زده اند تدوين نکرده اند.
قوه قضائيه نيز بايد پاسخگوي اين موضوع باشد که چگونه در مقابل پرونده هاي ديگر، شخص جنايتکار را تهديد به اشد مجازات مي کنند، اما نسبت به برخي از دستگا هاي دولتي که مسبب ورود و فعاليت گسترده اين جاسوس خانه ها در طول 1 دهه اخير به داخل کشور شده اند نه تنها برخورد مقتضي را صورت نداده بلکه حتي کوچکترين موضع گيري را نيز نداشته است.
دستگاه هاي امنيتي کشورمان نيز اعم ازشوراي عالي امنيت ملي، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، معاونت اطلاعات ناجا و پليس فتا نيز بايد پاسخگوي انفعال خود در اين زمينه بوده و هرچه سريع تر به وظايف ذاتي خود در قبال دشمنان نشان دار امنيت ملي عمل کرده و در اين ميان شوراي عالي فضاي مجازي که مشخص است چرا دولت فعلي از تشکيل جلسات آن هراس دارد، به عنوان مرجع تصميم گير و قانون گذار نيز بايد بسرعت تکليف خود را با جاسوسان و تروريست هاي اينترنتي روشن کند. در اين ميان، دولت نيز بايد به اين سوال جدي جواب دهد که چگونه مي شود که اين شرکت هاي جاسوسي بدون هيچ مجوزي در داخل کشورمان به فعاليت ضد امنيتي مشغول باشند.
بهترين پيشنهاد در اين رابطه ايجاد محدوديت هاي لازم براي به اصطلاح سرويس هاي اين ماشين جاسوسي(گوگل) بصورت حداکثري است و ارگان هاي مربوطه نيز بايد طبق فرموده مقام معظم رهبري هرچه سريعتر موتور جستجوي بومي با امکانات مناسب را تهيه و وارد بازار کرده يا جستجوگرهاي فعلي را تقويت کنند.
سيد مقداد صادقي تحليل گر فضاي مجازي
انتهاي پيام/ط